Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği, mezuniyet sonrası eğitim seminerlerinin
altıncısı Samsun’da başladı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayan seminere Türkiye genelinden yaklaşık 200 anestezi teknisyen ve teknikeri katıldı.
Seminerin açılış konuşmasını Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Z. Serpil Ustalar Özgen yaptı. Özgen, “Yılda iki kez gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonun bu sene altıncısını yapıyoruz. Bizleri buraya davet eden ve bu güzel ortamın sağlanmasına öncülük eden başta Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu’na ve Anesteziyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Binnur Sarıhasan’a, Hastane Baş Müdürlüğü’ne ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Sarıhasan’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahinoğlu’na Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği (ATTD) Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serpil Ustalar Özgen tarafından desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
İki gün sürecek seminerde Travma ve Travma Yaşayan Hastalara Yaklaşım konuları katılımcılara anlatılacak.